woensdag 29 mei 2013

Meyveli pasta

Dun esimin dogum gunuydu, aslinda gecen cumartesi ikimizin adina bi pasta yapmistim, dogum gunlerimizin niyetine. Ama dun dayanamadim tekrardan bi pasta yaptim. Beraber gecirdigimiz ilk dogum gunuydu, onun icin ayri pasta yapmasaydim rahat edemezdim :)) Gerci oyle ozel bi sekil vermedim, ama sonuc olarak onun icinde bi pasta yapmis oldum... Umarim sizlerde begenirsiniz bu mini pastami...


zondag 26 mei 2013

Ugur bogeci pastamiz

Dun yeni bir yasima daha girdim :)) Eh tabi pasta yapmak gene bana, yani dogum gunu cocuguna dustu... (Gerci ben cok zevkle yapiyorum, bakmayin oyle dedigime)
Ailemden ayri gectirdigim ilk dogum gunum oldu. Fakat esimle ve ailesiyle birlikte gecirdigim ilk dogum gunum oldu :)) Kisacasi cok degisik bi duyguydu benim icin... Esimin dogum gunu benden 3 gun sonra olunca, ikimizi andiran bi pasta yaptim. Cunku  ayri ayri kutlamak istemedik. InsAllah pastamizdaki ugur bocekleri ikimizede bi omur boyu ugur getirir... Herzaman boyle mutlu vede huzurlu oluruz insAllah...
Butun tebrikler icinde beni sevenlere cok ama cok tesekkur ederim... Sizleri seviyorun....


zondag 12 mei 2013

Angry bird ve Kus`lu pasta

Bu sene yegenlerimin dogum gununu bizde (yani Almanya"da) kutladik. Tabi cok kalabalik oldugumuzdan, butun gun kosturdugumuzdan, pasta yapmakda gece yarisina kaldi.
Yengeminde yardimiyla beraber gece gece iki pasta ortaya cikardim... Biri Adem"in biride Asli"nin pastasi oldu... Ertesi gun kutladigimizda ikiside pastalarini cok begendiler... Ailecek afiyetle yedik!
Dogum gununuz kutlu olsun canlarim benim !!! Sizi cok seviyorum !!! Daha nice saglikli senelere insAllah beraberce....